IT oplossingen

Zorg dat jouw gegevens ook jouw gegevens blijven

De veiligheid van je omgeving en data is van levensbelang. Jouw gegevens moeten jouw gegevens blijven. Daarnaast wil je natuurlijk dat alles 24/7 beschikbaar is. Met een aantal IT-oplossingen kunnen we de beschikbaarheid en veiligheid van jouw gegevens en systemen optimaal beschermen.

SSL (Secure Sockets Layer)

SSL (Secure Sockets Layer) is een manier om de verbinding tussen browser en webserver te beveiligen. De data die via deze verbinding loopt wordt versleuteld via een protocol. SSL zorgt er met server authenticatie voor dat er gecontroleerd wordt of de website waar je verbinding mee maakt ook inderdaad site is waarmee je verbinding denkt te hebben. Met een SSL certificaat , te herkennen aan het slotje in de browser, beveilig je dus de website. Interparts Online biedt simpele, maar ook hele uitgebreide SSL certificaten.

Overige IT oplossingen

Naast SSL certificaten, firewalls, spamfilters, virusscanners, hardening en gesloten verbindingen kunnen we nog andere opties bieden. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Wil jij geen omkijken meer hebben naar je automatisering, kosten besparen en tijd winnen? Kies dan voor de Managed Desktop van Interparts Online. Dat is jouw netwerk, overal.