Managed cloud hosting

Netwerk van servers met gebundelde capaciteit

In tegenstelling tot traditionele servers bevindt een cloud server zich in een netwerk van servers die hun capaciteit bundelen. Als je extra geheugen, processorkracht, opslag of bandbreedte nodig hebt, wordt dit onmiddellijk toegewezen vanuit de cloud. Bovendien is er altijd een andere virtuele machine stand-by. Managed cloud hosting zorgt zo voor een optimale beschikbaarheid van jouw websites of applicaties.

Efficiënter geheugengebruik

Managed cloud hosting zorgt er ook voor dat jouw website of applicatie efficiënter omspringt met geheugen en opslagruimte. Je neemt immers de capaciteit af die je op dat moment nodig hebt. Dat is efficiënt, snel en kostenbesparend. Je betaalt immers alleen voor wat je verbruikt.

Cloud computing: schaalbare ICT-omgeving

Managed cloud hosting is volledig gebaseerd op internettechnologie. Je krijgt een volledig schaalbare ICT-omgeving die je naar jouw wensen kunt (laten) inrichten. Je betaalt een vast bedrag per maand voor de server en het aantal gekoppelde werkplekken. Bovendien ben je niet langer eigenaar van materiaal dat doorgaans na drie jaar vervangen moet worden.

Voordelen managed cloud hosting:

  • Gebundelde capaciteit
  • Altijd een andere server stand-by
  • Efficiënt gebruik van geheugen, processor en opslagruimte
  • Volledig schaalbaar
Wil jij geen omkijken meer hebben naar je automatisering, kosten besparen en tijd winnen? Kies dan voor de Managed Desktop van Interparts Online. Dat is jouw netwerk, overal.