Hosted exchange

Hosted Exchange is dé e-mailoplossing voor zakelijk gebruik. Je e-mail, agenda, contactpersonen en taken altijd en overal online beschikbaar. Het biedt alle mogelijkheden van Microsoft Exchange zonder dat je zelf hoeft te investeren in software of een dure server. Interparts Online zorgt voor de juiste instellingen, de spam- en virusfiltering, het maken van back-ups en het up-to-date houden van de software. Dat scheelt een hoop onderhoud, zorg en beheer!

Met Hosted Exchange worden je mailboxen centraal opgeslagen op een betrouwbare server in ons datacenter. Jij en je medewerkers hebben gewoon toegang tot je account via webmail of een mailapplicatie zoals Outlook. Met Exchange ActiveSync kunnen medewerkers hun Smartphone synchroniseren voor up-to-date e-mail, agenda en contacten, waardoor ze direct beschikken over de laatste actuele gegevens middels ‘Push Technologie’.

Wil jij geen omkijken meer hebben naar je automatisering, kosten besparen en tijd winnen? Kies dan voor de Managed Desktop van Interparts Online. Dat is jouw netwerk, overal.