NAS (Network Attached Storage)

Al je bestanden automatisch synchroniseren

Back-uppen en synchroniseren worden vaak in één adem genoemd. Toch is er een belangrijk verschil. Bij een online backup worden gegevens veiliggesteld van locatie A naar B. Zo heb je altijd een reservekopie achter de hand op een andere locatie. Bij synchroniseren worden bestanden op twee plekken identiek gehouden. Om twee (of meer) mappen identiek te maken, kan een synchronisatieactie ook bestanden verwijderen.

NAS: Network Attached Storage

NAS staat voor Network Attached Storage en maakt het delen van informatie erg makkelijk, vooral tussen verschillende besturingssystemen. Ook kun je via NAS een centrale printer gebruiken voor alle computers in het netwerk. Daarnaast kun je eenvoudig de capaciteit van je netwerk vergroten, omdat meerdere NAS-systemen makkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

De Managed Desktop van Interparts Online is voorzien van NAS. Al je data worden veilig via het internet gesynchroniseerd. Waarop je ook inlogt – vaste computer, laptop, smartphone of tablet – een wijziging op het ene toestel is meteen ook zichtbaar op het andere. Data doorsluizen en extra back-ups maken is niet nodig. Alles wordt beheerd in de cloud.

Voordelen NAS online backup:

  • Elke netwerkcomputer kan verbinding maken met NAS
  • Veilig via het internet synchroniseren
  • Eenvoudig informatie delen tussen verschillende besturingssystemen
  • Schaalbaar: capaciteit is makkelijk uit te breiden

Wil jij geen omkijken meer hebben naar je automatisering, kosten besparen en tijd winnen? Kies dan voor de Managed Desktop van Interparts Online. Dat is jouw netwerk, overal.