Zakelijke internet providers (ISP / RIPE)

Interparts: zakelijk ISP aanbieder en RIPE member, een ijzersterke combinatie!

Een Internet Service Provider of ISP is een bedrijf dat via het internet haar klanten een eigen e-mailadres biedt, de mogelijkheid biedt een eigen site te maken en gegevens via FTP (File Transfer Protocol) toegankelijk te maken. In de volksmond wordt vaak ISP gezegd als de Access provider wordt bedoeld. Meestal bieden Access providers ook allerlei diensten aan die hen tot ISP maken.

Maar Interparts Online biedt meer dan dat!

RIPE: optimale beschikbaarheid

Naast Zakelijk ISP, heeft Interparts Online een vermelding bij RIPE; de instantie in Europa die de IP-adressen toekent. Wij beschikken daarom over eigen IP-blokken, waarbinnen jouw website gekoppeld kan worden. Dat garandeert optimale beschikbaarheid bij onze webhosting, omdat je nooit hoeft te wachten tot een IP-adres vrijkomt.

Sterke combinatie

Ook leveren wij stabiele zakelijke (internet) verbindingen in allerlei soorten: ADSL, ADSL2+, VDSL, Glasvezel, EOC , SDSL et cetera. Niet elke verbinding is geschikt voor elke onderneming. Maar de diversiteit die wij bieden plus het feit dat we zelf provider zijn, vormt een ijzersterke combinatie!

Het feit dat we zelf provider zijn en dus letterlijk de touwtjes in handen hebben, heeft nog een groot voordeel: ons uitgebreide monitoring systeem. Desgewenst kunnen we alle verbindingen realtime monitoren op beschikbaarheid, belasting en mogelijke aanvallen.

Met andere woorden; Interparts is van alle markten thuis! We kunnen adviseren, netwerken bouwen en onderhouden. Voor kleine maar ook voor grote complexe netwerken, bieden we (technisch) doordachte oplossingen. Onze oplossingen groeien mee met de wensen en eisen van onze klanten en zijn andere zakelijke internet providers een stap voor in veiligheid en mogelijkheden.

Voordelen van ISP en RIPE:

  • Eigen IP-blokken dus IP-adressen direct beschikbaar
  • Het complete pakket; ISP, RIPE in combinatie met alle soorten verbindingen
  • Uitgebreide monitoring mogelijk
  • Veilig, schaalbaar en flexibel

Wil jij geen omkijken meer hebben naar je automatisering, kosten besparen en tijd winnen? Kies dan voor de Managed Desktop van Interparts Online. Dat is jouw netwerk, overal.