Colocation server hosting

Je eigen server in ons beveiligde datacenter plaatsen

Met Colocation server hosting plaats je je eigen server(s) in het datacenter van Interparts Online. Zo profiteer je van de hoge snelheid en lage kostprijs voor dataverkeer. Dit is doorgaans veel goedkoper dan zelf een volledige ruimte in een datacenter huren of je server intern hosten.

Een server presteert pas goed als het netwerk en de faciliteiten in goede conditie verkeren. Je colocated server wordt daarom geplaatst in ons moderne datacenter in Haarlem met gegarandeerde stroomvoorziening, klimaatregeling en brandbeveiliging. Daardoor blijft je server te allen tijde draaien. Via videobewaking wordt de serverruimte 24 uur per dag in de gaten gehouden. Interparts Online staat daarom in voor de veiligheid van jouw gegevens.

Ook al plaats je je eigen server in ons datacenter, je colocation pakket kun je personaliseren met de benodigde ruimte in het rack, stroomverbruik, dataverkeer en eventuele back-ups. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek welk pakket het beste bij je past.

Voordelen van Colocation server hosting:

  • Gegarandeerde stroomvoorziening en klimaatregeling
  • Videobewaking
  • Veilig, snel en goedkoop
  • Bestanden 24/7 online en beschikbaar

Wil jij geen omkijken meer hebben naar je automatisering, kosten besparen en tijd winnen? Kies dan voor de Managed Desktop van Interparts Online. Dat is jouw netwerk, overal.