Server leasen

Voordelig en duurzaam alternatief voor een eigen server

Het aanschaffen van een server wordt steeds duurder. Zeker in de huidige economische situatie is het voor veel bedrijven moeilijker om een goede server aan te schaffen. Toch is de server van groot belang voor een bedrijf. Een server is de centrale database, waarop alle bedrijfsgegevens worden opgeslagen en waarop je mailprogramma en website draaien.

Vast bedrag per maand

Een voordelig, slim en duurzaam alternatief voor het aanschaffen van een server is serverlease. Bij serverlease ben je niet zelf de eigenaar van een server. Je betaalt voor de huur van de server, de verbinding naar de server en de plaatsing ervan in ons datacenter. Voor een vast bedrag per maand huur je bij Interparts Online een moderne server die is voorzien van de nieuwste hardware, firewalls en configuraties.

Extra opties bij server leasen

Optioneel kun je Thin Clients, printers, webhosting en software aan je pakket toevoegen. Ook kun je het serverleasecontract uitbreiden naar een dedicated server. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek welk vorm van serverlease het beste bij je past.

Voordelen van server leasen:

  • Altijd een moderne server met de nieuwste software
  • Vast bedrag per maand
  • Schaalbaar in capaciteit
  • Uit te breiden met Thin Clients, printers en webhosting

Wil jij geen omkijken meer hebben naar je automatisering, kosten besparen en tijd winnen? Kies dan voor de Managed Desktop van Interparts Online. Dat is jouw netwerk, overal.