Cloud PC

Al je data veilig via het internet synchroniseren

Een online werkplek biedt je de vrijheid en flexibiliteit die je vandaag nodig hebt. Het Nieuwe Werken in optima forma. Je kunt vanaf iedere locatievia internet inloggen op jewerkplek in de ‘cloud’. Met een cloud PC worden al je data veilig via het internet gesynchroniseerd. Waarop je ook inlogt – vaste computer, laptop, smartphone of tablet – een wijziging op het ene toestel is meteen ook zichtbaar op het andere. Data doorsluizen en extra back-ups maken is niet nodig. Alles wordt beheerd in de cloud.

Cloud computing

Dankzij cloud computing zijn al jouw toepassingen beschikbaar via internet. Waar je voorheen moest investeren in servers, hardware en software met daarbij regelmatige updates, upgrades en nieuwe licenties, kun je bij Interparts Online via internet werken. Wij zorgen voor de rest. De gewenste software, de benodigde geheugencapaciteit en schijfruimte en geactualiseerde licenties.

Colocated of dedicated server

Een dure serverinstallatie op kantoor is met cloud computing verleden tijd. Dat scheelt ruimte, onderhoud en kosten voor klimaatbeheersing. De server staat in het externe, beveiligde en gekoelde datacenter van Interparts Online in Haarlem. Daar kun je kiezen uit colocation of dedicated server hosting, maar ook een server leasen.

Voordelen Cloud PC:

  • Al je data in één keer centraal opgeslagen
  • Colocated of dedicated server in gekoeld en beveiligd extern datacenter
  • Flexibiliteit met betrekking tot eigen software en hardware
  • Optimale integriteit van (klant)gegevens

Neem contact op

Gerelateerde links

Wil jij geen omkijken meer hebben naar je automatisering, kosten besparen en tijd winnen? Kies dan voor de Managed Desktop van Interparts Online. Dat is jouw netwerk, overal.